måndag 28 juni 2010

Borås/Varberg

Jag har hört motstridiga uppgifter om det blir eller inte blir babyboom i juli och har därför bestämt att inte lyssna på det örat men i kväll väcktes min slumrande oro. Jag läste på ett forum (jag vet att man inte bör ta vad folk skriver på forum på allvar - det är inte säkra källor, men känslor är känslor och de reagerar) om att en barnmorska på Östra hade sagt att det förväntas bli rekordmånga födslar i juli och att man kanske blir skickad till Borås eller Varberg när det är dags. Jag och E rekade ju Mölndal och Östra för några veckor sen och jag har nu kommit så långt i min bearbetning att jag t.o.m. kan tänkas föda på Östra (det stora skrämmande sjukhuset), men tanken på att bli hänvisad till Borås/Varberg får det att knyta sig i magen på mig. Det här är definitivt något jag får ta upp med min barnmorska som är specialiserad på kvinnor med oro/rädsla och jag hoppas hon kan lugna mig. Jag behöver känna mig trygg och inte orolig/nervös/spänd! :-(

2 kommentarer:

  1. Varberg ska vara så bra att folk, tex min syster frivilligt åker dit istället för att föda i göteborg. Det som kan vara lite läskigt är väl resan ned.

    SvaraRadera
  2. Mmm.. Det är definitivt läskigt att E jobbar i Alingsås och ska hinna hem först för att vi sen ska åka ner till Varberg. Rädsla är rädsla och jag får finna ett sätt att hantera denna oro också. Jag kommer säkert finna ett sätt, men det känns bara jobbigt innan jag har hittat lugnet åter.

    SvaraRadera