onsdag 21 juli 2010

räkmacka vid havet och psykbryt

På eftermiddagen blev det tryckande 30 grader varmt och luften stod still, riktigt plågsam värme för mig. E hade köpt två räkmackor och vi åkte till havet där det fläktade lite grand. Det är inte bekvämt att sitta på klipporna och jag är så trött på att vara höggravid, vill ha tillbaka min smidighet, men jag njöt så mycket jag kunde av vårt enkla lilla firande av bröllopsdagen vid havet.

När vi kom hem så skulle E byta bromsklossarna på bilen, han håller väl också på att bli tokig av väntan även om han är så lugn på ytan. Jag skulle bara fixa några saker så de var i ordning ifall bebisen kommer snart. Jag letade efter glasögonfodralet i handväskan för jag tänkte att jag behöver nog inte solglasögon på förlossningen men hittade dem inte, de låg säkert längst ner i väskan. Jag tappade tålamodet och skulle vända upp och ner på väskan men slängde ursinnigt handväskan över hela vardagsrummet samtidigt som jag röt till. Stackars katterna sprang och gömde sig helt förfärade och jag satte mig och grät hysteriskt i soffan. Totalt psykbryt. Jag är så så så trött på det här eländet, jag vill inte vara gravid längre!

2 kommentarer:

  1. Skickar lite pepp till dig! Snart är det över, vet att det är sånt du får höra säkert varje dag men att du inte alls tror ett uns på det.. Go girl!

    SvaraRadera
  2. Jag förstår dig, jag lider bara av att läsa om eländet. Det kanske är bra att få lite psykbryt ibland så att man får ur sig all frustration, hellre det än att bita ihop i absurdum.

    Lycka till

    SvaraRadera